Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να τους γίνει μάθημα”

“Να τους γίνει μάθημα”

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά ο προπονητής της ομάδας του Πειραιάς, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε πολλά παράπονα από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι τα νέα παιδιά δεν ανταποκρίθηκαν και σημείωσε ότι αυτό πρέπει να τους γίνει μάθημα.

Αναλυτικά:

“Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε μόνο δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο. Είχαμε καλή συνεργασία στην επίθεση. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος. Ανεβάσαμε την διαφορά. Το ίδιο και στην 3η περίοδο. Γενικά ο αγώνας πήγε έτσι όπως τον θέλαμε εκτός από τα τελευταία 7-8 λεπτά που έπεσε πάρα πολύ ο ρυθμός και μειώθηκε πολύ η διαφορά.

Στο διάστημα αυτό είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω και τα νέα μας παιδιά, όμως, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν και θα πρέπει αυτό να τους γίνει ένα καλό μάθημα. Αν θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να κάνουν αυτά που πρέπει και να έχουν την σωστή νοοτροπία. Σε εκείνο το διάστημα δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα και η επίθεσή μας ήταν νωθρή. Δεν είχαμε στο τέλος καθαρό μυαλό και πραγματικά αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών γιατί περίμενα πολύ περισσότερα.

Κάναμε μια ακόμη νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα και στρέφουμε την προσοχή μας στην Ευρώπη. Έχουμε μια ακόμη εβδομάδα με δύο back to back παιχνίδια, αρχής γενομένης με την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ. Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας. Όμως και από σήμερα είχα την δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε τον Τιλί που είχε ένα θεματάκι, ένα μικρό τράβηγμα. Και κάποιους άλλους παίκτες επίσης, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα ματς. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα. Και τα τέσσερα είναι πολύ σημαντικά και κρίσιμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί ακόμη, όπως είχα πει και μετά την Μπαρτσελόνα, δεν έχει κριθεί τίποτα, ούτε καν το πλεονέκτημα έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…