Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Να είμαστε σοβαροί και να παλέψουμε για το καλύτερο”

“Να είμαστε σοβαροί και να παλέψουμε για το καλύτερο”

makis giatras

Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, σημείωσε ότι πρέπει να είναι σοβαροί κόντρα στους “πράσινους” και να παλέψουν με τη βοήθεια του κόσμου για το καλύτερο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, για να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Φαγιέ.

Ο Γιατράς ανέφερε αναλυτικά: “Επιστρέφουμε στη δράση έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πω συγχαρητήρια και στην Εθνική μας ομάδα για τις νίκες της στην Κρήτη, αλλά και στον Νίκο Γκίκα για την συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ένας αγώνας-γιορτή, όπως όλοι οι αγώνες μας στο «Τόφαλος». Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ήδη, από ό,τι ακούω, πάμε για sold-out, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, τα οποία πιστεύω ότι θα έχουν εξαντληθεί μέχρι αύριο (σ. Παρασκευή).

Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στον ρυθμό μας απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παλέψουμε για το καλύτερο. Σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις πολλά πράγματα. Εμείς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το να κοιτάς ψηλά δεν στο απαγορεύει κανείς, όμως δεν είναι και εύκολο. Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Φαγιέ, θα περιμένουμε να δούμε αν θα τον έχουμε μαζί μας”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Γκίκας υπογράμμισε: “Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για δύο λόγους. Πρώτον, για εμάς και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, καθώς όταν βρίσκεσαι στα ψηλά της βαθμολογίας και παίζεις απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, οφείλεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι τυχαία εκεί. Και δεύτερον, για τον κόσμο που θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο. Ο κόσμος είναι ο 6ος μας παίκτης, τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας και ειδικά στους εντός έδρας αγώνες μας δίνει πάντα βροντερό «παρών». Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή και ότι θα έχει κούραση από τη μάχη με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Ελπίζουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μας αναλογεί από τη μεταξύ μας αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…