Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπορούμε να μπούμε στην τετράδα…”

“Μπορούμε να μπούμε στην τετράδα…”

zaras paok mats

O Θοδωρής Ζάρας ήταν αρκετά καλός κόντρα στον Κόροιβο έχοντας 12 πόντους στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

Για τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα: “Ήταν πολύ σημαντικό και ειδικά οι δύο εκτός έδρας νίκες που προηγήθηκαν ήταν μεγάλης σημασίας. Θα ξεκουραστούμε για μία ημέρα και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το μυαλό μας είναι εκεί από τώρα. Ήταν δύσκολα τα παιχνίδια. Ακόμη και με τα Τρίκαλα δυσκολευτήκαμε. Για να κάνεις τις νίκες που κάναμε εμείς πρέπει να είσαι πολύ καλός. Καταφέραμε αυτό το πέντε στα πέντε με πολύ δουλειά κάνοντας νίκες που είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Έχω ξαναπεί πως το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό”.

Για την καλή του απόδοση: “Όλοι οι αθλητές έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι συνέχεια σε καλή κατάσταση. Ειδικά με τα διπλά παιχνίδια που είχαμε τόσο καιρό, ήταν πολύ κουραστικό. Πρέπει να προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορείς”.

Για την υπόθεση τετράδα: “Πιστεύω πως μπορούμε να μπούμε στην τετράδα. Έχουμε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια που είναι δύσκολα, όπως κόντρα στην ΑΕΚ και στον Πανιώνιο αλλά και το Λαύριο εντός έδρας. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες για την κατάληψη της τέταρτης θέσης”.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ:  “Σε αυτή την χρονική περίοδο που είμαστε, πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας και στα 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο παιχνίδι μας. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι δύσκολο να αλλάξουν αυτή την περίοδο. Μπορείς να τα αλλάξεις, αλλά είναι δύσκολο. Αν καταφέρεις να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά στην άμυνα, τότε μπορείς να περιμένεις περισσότερα πράγματα και να κάνεις και μεγάλες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…