Κεντρική Basket League Μήτογλου:”Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα”

Μήτογλου:”Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα”

mitoglou

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Παναθηναϊκού, κόντρα στην Κύμη για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Στον αγώνα με τον Πανιώνιο επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Με εξαίρεση ένα διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση, παίζοντας και ωραίο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με σοβαρότητα, κάτι που όπως είχα πει στην προηγούμενη επικοινωνία μας, συνηθίζουμε στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά εκτός από το επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία και στην άμυνα. Επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να πετύχει μόλις 53 πόντους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα αυτόν. Αισθάνθηκα ότι ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κύμη, αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα που μετά τον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο είχε ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην κατηγορία και να κοιτάζει πλέον ψηλότερα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Αν κάνουμε ό,τι και με τον Πανιώνιο δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Μετά τον αγώνα με την Κύμη ακολουθεί εκείνος με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και από εδώ και πέρα όλες οι αναμετρήσεις είναι κρίσιμες. Θα είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…