Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μέτρια η εικόνα μας, ο Πέτεγουεϊ έχει θέληση να βοηθήσει”

“Μέτρια η εικόνα μας, ο Πέτεγουεϊ έχει θέληση να βοηθήσει”

paok 5

Ο ΠΑΟΚ… δεν άρεσε στο ματς με τα Τρίκαλα αλλά τελικά πήρε την νίκη, έστω και δύσκολα. Ετσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στο σύνολο του Φώτη Τακιανού, ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε:

“Να συλλυπηθώ κι εγώ τις δύο οικογένειες για τον χαμό του δικούς τους προσώπου. Ο κ. Αγγελίδης πρόσφερε πολλά ενώ η φίλη μας (σ.σ. Ελενα Γαϊτάνη) ήταν πάντα κοντά στο πέταλο και μας βοηθούσε. Αγωνιστικά πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Δεν βρήκαμε καλό ρυθμό στην επίθεσή μας. Είχαμε λίγους πόντους στο τρανζίσιον, ήμασταν εξαιρετικά άστοχοι στα τρίποντα (σ.σ. 2/21) και όσο τα Τρίκαλα ήταν κοντά στο σκορ, αυτό βάρυνε το πνεύμα και την ψυχολογία μας. Μπράβο στα Τρίκαλα για την σημερινή τους εμδφάνιση. Ηταν δύσκολο να προετοιμαστούμε έχοντας παίκτες να απουσιάζουν. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που παίζαμε πριν την διακοπή.

Για τα λάθη: “Κάναμε αβίαστα λάθη. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το ότι δεν είχαμε καλό ρυθμό. Δεν είναι δικαιολογία πως υπάρχει διακοπή. Στο κρίσιμο σημείο της σεζόν, δεν υπάρχει δικαιολογία και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει”.

Για τα 21 τρίποντα: “Καθόλου μονότονα δεν πήγαμε. Τα δημιουργήσαμε. Τα Τρίκαλα έδωσαν τα σουτ. Το νούμερο είναι μικρό σε σχέση με την εικόνα του ματς. Δεν μπορείς να κάνεις μόνο δίποντα. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, όταν έπαιζαν έτσι τα Τρίκαλα και όταν έχουμε εξαιρετικούς σουτέρ”.

Για τον Πέτεγουεϊ: “Είναι παιδί με ενέργεια. Ξεκίνησε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κι αυτός άστοχος, όπως και οι άλλοι. Είναι συνεπής σε όσα ζητάμε, έχει μεγάλη θέληση για να βοηθήσει την ομάδα”.

Για το αν προβλημάτισε η εικόνα στο σημερινό ματς: “Η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ. Στην Κύμη χάσαμε ένα ματς για ιδιαίτερους λίγους. Σήμερα ήταν μέτρια η εμφάνισή μας. Μετά από καιρό η ομάδα παρουσίασε αυτό το πρόσωπο. Το γεγονός πως είμαστε έκτοι, μας δίνει το δικαίωμα να βελτιώσουμε την θέση μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…