Κεντρική Γυναίκες Μασλαρινός: “Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί”

Μασλαρινός: “Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί”

maslarinos paok ginaikes proponitis

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μασλαρινός, μίλησε για τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί, αλλά θα παλέψει.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Είναι ένας τελικός, είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά και τον ημιτελικό της Παρασκευής. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος έκανε καλό και στους δύο. Κι εμείς άσχετα αν χάσαμε, πιστέψαμε περισσότερο στον εαυτό μας και ανέβηκε η ψυχολογίας μας, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές από τότε και πραγματικά η εικόνα του είναι εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος έκανε καλό και στους δύο. Κι εμείς άσχετα αν χάσαμε, πιστέψαμε περισσότερο στον εαυτό μας και ανέβηκε η ψυχολογίας μας, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές από τότε και πραγματικά η εικόνα του είναι εντυπωσιακή. Εγώ πιστεύω πως για να νικήσεις ένα παιχνίδι θα πρέπει ή να επιβάλλεις το ρυθμό σου ή να είσαι το ίδιο καλός στον ρυθμό του αντιπάλου. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις και τα δύο. Οτιδήποτε συμβεί, πρέπει να είσαι το ίδιο καλός. Είναι πολύ δύσκολο… Πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα. Και φυσικά θα παίξει ρόλο και η τύχη. Πρέπει να τον πετύχεις και σε κακή μέρα. Έχουμε πετύχει τον Ολυμπιακό σε καλή μέρα και η διαφορά ήταν εξωπραγματική. Τρωτό σημείο να πω «εκεί θα χτυπήσουμε», δεν υπάρχει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι μας δώσει ο ίδιος ο αγώνας πια να το πάρουμε”

Για την παρουσία του κόσμου:”Περιμένουμε να δούμε τους γονείς, τους ήρωες. Αυτούς τους περιμένουμε. Αν έρθουν κι άλλοι, ακόμη καλύτερα. Ποιος δεν θέλει κόσμο δίπλα του όταν παίζει. Να πάνε όλα καλά να γεμίσει, να έχουμε κόσμο τουλάχιστον όσο είχαμε στον δεύτερο ημιτελικό. Και μακάρι να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος και όσοι έρθουν να δουν έναν ενδιαφέρον τελικό”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…