Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης: “Αποτέλεσμα που δε δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού”

Λυκογιάννης: “Αποτέλεσμα που δε δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού”

Aris Likogiannis Kolossos

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Κολοσσού με τον ΓΛ Φάρο στη Λάρισα, όπου η ομάδα του τα έκανε σχεδόν όλα λάθος κι έτσι ηττήθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον κόουτς και στο Φάρο για τη νίκη τους. Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν άτυχοι και την κρίσιμη στιγμή επιπόλαιοι. Γενικά είναι ένα αποτέλεσμα που δε δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι για τριανταεννιά λεπτά. Κυριαρχήσαμε απόλυτα. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ. Δε δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στο Φάρο που είναι μία ομάδα που πάει δυνατά το επιθετικό ριμπάουντ. Όπως βλέπω από τη στατιστική έχουν πάρει δύο επιθετικά ριμπάουντ σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλά ποσοστά. Κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Παίξαμε το μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε. Στα πέντε τελευταία λεπτά, όπως είναι φυσιολογικό, η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε την πίεσή της σε όλο το γήπεδο. Εκεί δεν είχαμε ούτε καθαρό μυαλό ούτε καθαρές αποφάσεις και στο τέλος, όπως αποδείχτηκε, δεν είχαμε ούτε την τύχη με το μέρος μας.

Ο Μπάρτ έβαλε ένα δύσκολο σουτ μπροστά στο πεντάρι μας και εμείς αστοχήσαμε σε ένα εύκολο σουτ, καθώς το κόλπο του κάναμε στην τελευταία φάση βγήκε πολύ καλά αλλά ο Τι Τζέι (Μπρέι) που ήταν ο καλύτερός μας παίκτης σήμερα ήταν ταυτόχρονα και ο μοιραίος γιατί έκανε το λάθος στο 1’00” και έχασε και αυτό το ξεκάθαρο σουτ στο τέλος. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Παρά το ότι έχουμε χάσει πέντε παιχνίδια στη σειρά τα τρία εκ των οποίων είναι στην τελευταία επίθεση. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να δουλεύουν με προσήλωση παρά το ότι δεν είναι ο μήνας της τύχης για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…