Κεντρική Basket League Άρης Και… τυπικά αναβολή του ντέρμπι, αποφασίσει το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

Και… τυπικά αναβολή του ντέρμπι, αποφασίσει το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

tsairelis

Επισημοποιήθηκε πως δεν θα γίνει το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Το ματς αναβλήθηκε, όπως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ και το πότε θα γίνει ο αγώνας, θα αποφασιστεί σε Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ εντός της επόμενης εβδομάδας. Από την στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως η απόφαση θα παρθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, “πέφτει” στο κενό η επιθυμία του Άρη το ματς να γίνει την Δευτέρα.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: “Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές, ότι αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την προσεχή Κυριακή 11 Μαρτίου, αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket league μετά από εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης. Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή «ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας”.

Επίσης ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…