Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: “Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο”

ΚΑΕ ΑΕΚ: “Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο”

aek 2

Η ΑΕΚ την Τετάρτη (28/3, 19:30) θα φιλοξενήσει στο “Νίκος Γκάλης” τη Στρασμπούρ για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Basketball Champions League. Η Ένωση με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο της να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο, για να μην υπάρξει συμφόρηση.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει προς τους φίλους της ομάδας, ότι λόγω της μεγάλης κινητικότητας στα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ (Τετάρτη, 28/03, 19:30), είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Αποφασίστηκε να ανοίξουν τρία (3) σημεία για προέλεγχο: Π31 (από τον σταθμό «Ειρήνη»), P5 (από το κολυμβητήριο), P11 (από το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Επίσης, για την καλύτερη πρόσβαση στην αρένα θα ανοίξουν συνολικά οκτώ (8) θύρες (3 – 7 – 11 – 25 – 27 – 29 – VIP – PRESS).

Παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας, προς αποφυγή συμφόρησης στα εκδοτήρια (με τους γνωστούς τρόπους αγοράς).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

  • Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
  • Την ημέρα του αγώνα με Στρασμπούρ από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»  (10:00 πρωί, έως το ημίχρονο του αγώνα και από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα) P5, από τις 16:00 μέχρι το ημίχρονο του αγώνα.
  • Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο… Πάρτε το εισιτήριο σας έγκαιρα…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

  1. Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.
  2. Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).
  3. Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…