Κεντρική Γ' Εθνική Η συγγνώμη του Μαρμαρινού κι ευγνωμοσύνη για Έσπερο

Η συγγνώμη του Μαρμαρινού κι ευγνωμοσύνη για Έσπερο

ermis 0

O Δημήτρης Μαρμάρινος τοποθετήθηκε, μέσω γραπτής δήλωσης του, για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση με του Έσπερου Καλλιθέας με τον Ερμή Σχηματαρίου για την 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Εσπέρου Καλλιθέας – Ερμή Σχηματαρίου συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα, στα οποία δεν έχω καμία πρόθεση να δώσω συνέχεια. Αισθάνομαι, όμως, την ανάγκη να πω δυο κουβέντες που απευθύνονται στους εναπομείναντες αγνούς ανθρώπους, που αγαπούν τον αθλητισμό. H

Πρώτα, ζητάω συγγνώμη, γιατί συμμετείχα σε μια κατάσταση, που δηλητηριάζει την ίδια την ουσία του αθλητισμού, που δεν είναι άλλη από τη διαρκή, ταπεινή προσπάθεια της αυτοβελτίωσης ψυχικά και σωματικά.

Δεύτερον, ο Έσπερος δεν είναι απλά μια ευχάριστη ανάμνηση για μένα. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία πριν από 22 χρόνια να γίνω επαγγελματίας αθλητής και να ζήσω υπέροχες εμπειρίες μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές ταξιδεύοντας σχεδόν στον μισό πλανήτη και να παίζω μπάσκετ πάνω από μια 20ετία.

Έχω μόνο ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στον Εσπερο. Συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, την τότε διοίκηση. Με πρώτο να ξεχωρίζω τον αγαπημένο μου Τάκη Κορωναίο, που με πίστεψε και με έφερε στον Εσπερο.

Οι άνθρωποι, που είναι τώρα στην ομάδα, είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να έχουν την παραμικρή σχέση με αυτούς τους πενήντα, που ήρθαν την Κυριακή και κάθισαν δυο μέτρα από τον πάγκο μας και όχι μόνο έβριζαν αισχρά εμάς και τις οικογένειές μας, αλλά κάποια στιγμή εν χορώ έριχναν κατάρες για τα παιδιά μας.

Ο Έσπερος είναι ιστορικό σωματείο που έχει προσφέρει στον αθλητισμό και έχει αναδείξει ξεχωριστούς ανθρώπους, προπονητές και παίκτες. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να υπάρχει και να λάμπει μέσα στο σκοτάδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…