Κεντρική Basket League Άρης Η συνάντηση Τζεβελέκη-Γιαννάκη και η προσπάθεια επαφής με Λάσκαρη

Η συνάντηση Τζεβελέκη-Γιαννάκη και η προσπάθεια επαφής με Λάσκαρη

aris tzevelekis

Ο Θανάσης Τζεβελέκης είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο Παλέ και αναλύθηκε η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται o Άρης. Μάλιστα ο πρώην μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, όπως ανέφερε, έχει σκοπό να έρθει σε επαφή με τον Νίκο Λάσκαρη και γενικώς να κινητοποιηθεί για την εξεύρεση λύσης στον Άρη “ενεργοποιώντας” παλιούς συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play”:

Για την συνάντηση με τον Γιαννάκη: “Ανησυχώ πάρα πολύ για όλα όσα συμβαίνουν. Έχω όλα τα δεδομένα πια και αυτό που θέλω να κάνω ως απλός οπαδός του Άρη είναι να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω όλο το Αρειανό στρατόπεδο, γιατί στον Άρη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες. Πήγα στα γραφεία και δεν υπήρχαν υπάλληλοι, ήμουν μόνο εγώ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Θέλω να ενώσω όλο τον Άρη”.

Για τον Νίκο Λάσκαρη: “Δεν είμαι κακόβουλος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να ταυτίζει την προσωπική του τύχη με την τύχη της ομάδας. Νομίζω ότι πλέον ξέρω τα πάντα για την ομάδα και καταλαβαίνω την κατάσταση, έχοντας και την πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία από την προηγούμενη περίοδο. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον κ. Λάσκαρη και αν είναι στοιχειωδώς ευγενής θα πρέπει να μου μιλήσει, καθώς πρέπει να θυμηθεί ότι του παραχώρησα ένα τεράστιο πακέτο μετοχών. Επίσης, κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και για έναν άλλο λόγο: ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω οι παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία. Εμένα στην εποχή μου τον ΠΑΟΚ τον είχαμε για… προπόνηση”.

Για τις κινήσεις του: “Θα κάνω αρχικά επαφές με τους παλιούς μου συνεργάτες, που είχαν δώσει την ψυχή τους για την ομάδα. Στην πορεία θα ακολουθήσει η κινητοποίηση όλων. Δεν είμαι μπροστάρης, είμαι ένας απλός στρατιώτης. Ξέρετε ότι δε… μασάω. Το έχω καταλάβει ότι η κατάσταση είναι οριακή. Ο Γιαννάκης μου επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μία συνολική ενεργοποίηση, γιατί ο Άρης έχει ανάγκη μέχρι και το τελευταίο ευρώ από εμάς. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…