Κεντρική Basket League Άρης “Η πλευρά Γιάνκοβιτς ανέφερε πως δεν εξυπηρετεί η αναβολή…”

“Η πλευρά Γιάνκοβιτς ανέφερε πως δεν εξυπηρετεί η αναβολή…”

Σε μια ακόμη σημαντική δικαστική υπόθεση ο Σπύρος Χριστοφορίδης ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ΚΑΕ Άρης. Βρέθηκε στην ΕΕΑ για το θέμα των αιτήσεων της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής και μιλώντας για το συγκεκριμένο ζήτημα στο “AllAboutARIS ON AIR”, είπε:

“Είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου. Η ομάδα εκπροσωπήθηκε όπως θα έπρεπε στην εκδίκαση Είχαμε έξι αιτήσεις για την κατάπτωση της εγγυητικής. Οι τέσσερις ήταν από αθλητές, μία αφορούσε τον κ. Πρίφτη και μία τον κ. Κούνουπα. Πρίφτης και Ξανθόπουλος είχαν συναινέσει χωρίς κουβέντα προ ημερών. Και ο Κουνούπας το ίδιο. Οι συνάδελφοι δεν είχαν έρθει. Θεωρούσαν δεδομένη και λήξασα την υπόθεση.

Υπήρχαν διαρκείς επικοινωνίες μέχρι το μεσημέρι, τελικά οι συνάδελφοι του Γιάνκοβιτς επικαλέστηκαν πως μια αναβολή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πελάτη τους. Και πρέπει να πληρώσει άμεσα κάποιο προσωπικό χρέος.  Τελικώς, παρά την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου και των αλλαγών στην ΚΑΕ Άρης, τις οποίες τόνισα, δεν δόθηκε αναβολή και εκδικάστηκαν και οι έξι υποθέσεις. Αν θα συνεδριάσει η επιτροπή μέχρι τις γιορτές δεν το ξέρω, ελπίζω να καθυστερήσει η απόφαση όσο γίνεται. Εφόσον καταπέσει η εγγυητική θα δοθεί χρόνος στην ΚΑΕ Άρης να πληρώσει.  Αν βρεθεί ένας οικονομικός διακανονισμός μέχρι την Δευτέρα, θα αποσυρθούν και οι αιτήσεις”.

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο: “Προσωπικά δεν τον γνώριζα, ξέρω ότι είναι ένα από τα καλά γραφεία της πόλης. Τον τιμά η εμπλοκή του. Του εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει. Είναι δύσκολη η κατάσταση, καθώς έχουμε πολλά παράθυρα ανοιχτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσέβεζ Γκούντγουιν

Ο Άρης συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση το…