Κεντρική Basket League Άρης Η… λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου

Η… λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου

aris arvanitis laskaris

Σημαντικά θέματα στον Άρη… Για σήμερα (8/3) είναι προγραμμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή των δύο αγωνιστικών, μια τιμωρία που “έφερε” μεγάλο εκνευρισμό στις τάξεις των “κιτρίνων” αφού θεωρούν πως σε καμιά περίπτωση τα όσα έγιναν στο ματς με το Λαύριο, δεν “δικαιολογούν” την συγκεκριμένη ποινή.

Με χρήση βίντεο οι “κίτρινοι” θα προσπαθήσουν να κάνουν σαφές πως ήταν… άκρως υπερβολική η τιμωρία των δύο εντός έδρας αγώνων και επιθυμούν η απόφαση να “βγει” άμεσα και φυσικά να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να γίνει με κόσμο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτό όχι μόνο για να συμπαρασταθoύν οι φίλαθλοι στην ομάδα στην προσπάθειά της για νίκη, αλλά και γιατί η ΚΑΕ χάνει πολλά έσοδα εφόσον ο αγώνας με τον “Δικέφαλο” γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Και στην παρούσα φάση, με τόσα πολλά οικονομικά θέματα που υπάρχουν στην… ατζέντα, γίνεται αντιληπτό πως είναι απαραίτητες οι οικονομικές “ανάσες” για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι και τον τρόπο που θα “τρέξουν” στο εξής τα θέματα της ΚΑΕ, υπάρχει η λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου. “Ωριμάζει” ξανά η ιδέα για να προχωρήσει αυτό το ζήτημα, έχει γίνει σχετική συζήτηση και πλέον η συγκεκριμένη πρόταση θα πέσει στο τραπέζι στο συμβούλιο του Α.Σ..

Σε μια λύση Διοίκησης Πρωτοδικείου, ο Λευτέρης Αρβανίτης φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει, όπως άλλωστε είχε κάνει και παλαιότερα, όταν ξανά η ΚΑΕ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση (το 2012) και εκείνος πρόσφερε πολλά για να “ορθοποδήσει” ο Άρης. Στο μεταξύ, αναμένεται να “τρέξουν” και οι νομικές ενέργειες σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς του Νίκου Λάσκαρη για την -τραγική- κατάσταση που έχει “φέρει” ο ίδιος την ΚΑΕ εδώ και καιρό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …