Κεντρική Basket League Άρης Γιαννάκης:”Έχουν ισχυρό κίνητρο”

Γιαννάκης:”Έχουν ισχυρό κίνητρο”

giannakis panagiotis dimitris

Ο Δημήτρης Γιαννάκης, μίλησε για τον αγώνα του Άρη με τον Φάρο, τονίζοντας ότι οι αντίπαλοι, έχουν ισχυρό κίνητρο για να κερδίσουν.

Πιο αναλυτικά είπε:”Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα, έχει αλλάξει όλους τους ξένους παίκτες του σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα μας. Θα θέλει σίγουρα να ανοίξει το παιχνίδι και να δώσει έναν γρήγορο ρυθμό. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην ατομική ικανότητα των ξένων παικτών αλλά και στην εμπειρία και το ταλέντο των Ελλήνων. Έχει αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Έχουν ισχυρό κίνητρο γιατί αγωνίζονται κόντρα στον ΑΡΗ αλλά κι επειδή θέλουν να πετύχουν μια νίκη, που θα ισοδυναμεί με μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει όμως ότι θα έχουν επιπλέον πίεση και άγχος. Έχουν κάνει μια προσθήκη με την έλευση του SteveBurtt Jr., ο οποίος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς έχουμε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που ήταν η μόνη σε διάστημα ενός μήνα. Από κει και πέρα προέκυψαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φύγουμε νικητές από τη Λάρισα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…