Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ευχαριστώ τους Ελληνες, παλικάρια οι παίκτες μας…”

“Ευχαριστώ τους Ελληνες, παλικάρια οι παίκτες μας…”

zournatsidis

O Tέλης Ζουρνατσίδης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη “αποθέωσε” τους Ελληνες καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενώ με εξαίρεση την ένταση που υπήρξε στο φινάλε του αγώνα, υπογράμμισε πως το ματς έγινε με εξαιρετικές συνθήκες. Συγκεκριμένα ο τιμ μάνατζερ του “Δικεφάλου” ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Ευχαριστώ τους Ελληνες παίκτες. Επαιξαν με ψυχή και μετέφεραν στους Αμερικανούς την σημασία του αγώνα. Απέδειξαν, επίσης, πως δεν φοβούνται να παίξουν στο Παλέ. Είναι παλικάρια…. Να σταθώ και πάλι στους Ελληνες γιατί έδειξαν πως η ομάδα μας δεν είναι για να κάνει προπόνηση ο Άρης όπως έλεγαν από τον αντίπαλο τις τελευταίες μέρες. Ευχαριστώ και την διοικούσα επιτροπή του Άρη. Εγινε σε εξαιρετικές συνθήκες ο αγώνας, με εξαίρεση όσα έγιναν στο τέλος. Αφιερώνουμε την νίκη και στον πρόεδρό μας που έχει ένα πρόβλημα (στη μέση) το τελευταίο διάστημα”.

Επίσης ο Ζουρνατσίδης στάθηκε στο μοντέλο των Ελληνων παικτών τονίζοντας πως το στηρίζει ο ΠΑΟΚ, δεν συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη που έκανε παράπονα για το ότι είχε αναβληθεί το ντέρμπι και ανέφερε πως ο “Δικέφαλος” ήταν πιο κουρασμένος σε σχέση με τον Άρη ενώ είπε πως η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει για την αναβολή του ματς αρκετές μέρες πριν αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας για να γίνει τελικά στις 21/3.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…