Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ενιωσα όπως με την Εθνική το καλοκαίρι…”

“Ενιωσα όπως με την Εθνική το καλοκαίρι…”

charalabo

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που βοήθησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, μίλησε για το “διπλό” του “Δικεφάλου” στο Παλέ αλλά και για την προσωπική του απόδοση.

Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι. Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ σημαντικό το διπλό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Για την εμφάνισή του: “Ένιωσα καλά. Οι προσπάθειες που πήρα, μπήκαν. Η ψυχολογία μου ανέβηκε, ένιωσα όπως όταν έπαιζα με την Εθνική το καλοκαίρι. Κάθε καλή εμφάνιση με τονώνει. Πιστεύω ότι ήταν καλό παιχνίδι και ο τρόπος με τον οποίον κερδίσαμε, τονώνει όλη την ομάδα”.

Για το ματς με τον Κολοσσό: “Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Αν παίξουμε στο δικό μας ρυθμό, στο πέντε εναντίον πέντε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο”.

Για το πώς έζησε το ματς στο Παλέ: “Για μένα ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα από αυτά που σου αρέσει να παίζεις μπάσκετ. Το πιστέψαμε όλοι, μπήκανε δύο μεγάλα σουτ του Ζάρα και το γυρίσαμε. Η ατμόσφαιρα βοήθησε τον Άρη να πιέσει. Ήταν πολύ σκληρό ματς. Στα περισσότερα ματς δεν ήμασταν τυχεροί. Χθες ήμασταν τυχεροί. Ζήλεψα το σουτ του Ζαρα. Έπρεπε να το είχα πάρει εγώ (σ.σ. γέλια)”.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ στον οποίο είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό: “Άλλη ερώτηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…