Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Είδη πρώτη ανάγκης αντί για εισιτήριο στο Προμηθέας – Ρέθυμνο!

Είδη πρώτη ανάγκης αντί για εισιτήριο στο Προμηθέας – Ρέθυμνο!

apo patra promitheas paok

Ο Προμηθέας στηρίζει την “Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης” στην Πάτρα. Οι Πατρινοί ενημέρωσαν ότι όποιος  φίλαθλος συμβάλει στην προσπάθεια για συγκέντρωση ειδών πρώτων ανάγκης, θα μπορέσει να παρακολουθήσει δωρεάν την αυριανή (31/3) εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση:

“Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», το pelop.gr και η Interamerican, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά την εβδομάδα που άρχισε από την Δευτέρα 26/3 την «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», με στόχο την ενίσχυση και την στήριξη συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ο Προμηθέας Πάτρας, με την πάγια ευαισθησία σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε μια τέτοια προσπάθεια και ανταποκρινόμενος και φέτος στο σχετικό κάλεσμα θα συγκεντρώσει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στον αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο «Δημ. Τόφαλος».

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε και στην συνέντευξη Τύπου από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Τάσο Χρυσανθόπουλο, όποιος φίλαθλος φέρει στο γήπεδο σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα να λάβει πρόσκληση για τον αγώνα με το Ρέθυμνο, χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο για εισιτήριο. Να είστε όλοι εκεί προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για να πετύχουμε όλοι μαζί ένα τρίποντο ανθρωπιάς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…