Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Εγκαίνια στην νέα μπουτίκ του Ολυμπιακού και στο βάθος…Final 4

Εγκαίνια στην νέα μπουτίκ του Ολυμπιακού και στο βάθος…Final 4

olympiakos 3

Η νέα μπουτίκ του Ολυμπιακού στην Ερμού, εγκαινιάστηκε, με τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Αγγελόπουλο να δίνουν το σύνθημα για το Final 4.

Την κορδέλα έκοψαν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον αρχηγό να κάνει πρώτος δήλωση λέγοντας: “Μακάρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερα καταστήματα σαν αυτό σε όλα τα μέρη της πόλης. Είναι ωραίο να αγοράζουν την φανέλα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι πρότυπα και ινδάλματα για πολλά μικρά παιδιά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου.Παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι, μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τους τίτλους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και να διεκδικούμε κάθε πιθανό τρόπαιο ”

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε:”Η ομάδα πρέπει να μας κάνει δώρο το πρωτάθλημα και την Euroleague.Εύχομαι να παίρνουμε πρωταθλήματα, τρόπαια στην Euroleague και να έχουν καλές πωλήσεις τα καταστήματα. Οι φανέλες του Ολυμπιακού, είτε είναι φανέλες προπόνησης είτε είναι αγώνα, διαδίδουν τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που δημιουργεί νέους φιλάθλους”

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε:”Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…