Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δύσκολο με όποιον κι αν παίξουμε στα playoffs”

“Δύσκολο με όποιον κι αν παίξουμε στα playoffs”

vougioukas

Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος εκ των κορυφαίων την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τόνισε πριν την αναμέτρηση με τη Βαλένθια ότι θα είναι δύσκολα στα playoffs με όποια ομάδα κι αν πέσουν. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει και να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: “Πάμε ματς με το ματς η Βαλένθια στα χαρτιά μου ταιριάζει αλλά δεν λέει κάτι, εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα”.

Για τον Νικ Καλάθης: “Οι ασίστ του μεταφράζονται σε εύκολα καλάθια είτε είναι σε μένα είτε στον Γκιστ ή στον Σίνγκλετον , ο Νικ είναι ένας χαρισματικός παίκτης και πασέρ και κάνει εύκολο το παιχνίδι μας”.

Για το αν προτιμάει κάποια ομάδα:”Είναι δύσκολο να πω δεν το έχω σκεφτεί θα το δούμε στις επόμενες εβδομάδες, με όποιον και να παίξουμε  θα είναι δύσκολο”.

Για τα πολλά παιχνίδια και το ρόστερ της ομάδας: “Σίγουρα είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα υπάρχουν και οι παίκτες που βοηθάνε παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζω να είμαι εγώ ένας από τους παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…