Κεντρική Basket League Άρης Δομζαρίδης: “Εδώ και μέρες ζητήσαμε αναβολή του αγώνα”

Δομζαρίδης: “Εδώ και μέρες ζητήσαμε αναβολή του αγώνα”

aris paok pic

Οπως τόνισε ο Θωμάς Νικολός, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, η πλευρά της Αστυνομίας μετέφερε πως εφόσον ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ γίνει με κόσμο, “τότε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα”. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης ανέφερε πως εδώ και μέρες ζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η αναβολή του ντέρμπι (ουσιαστικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με την θέση που είχε η Αστυνομία στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης). Συγκεκριμένα είπε στo “Yellow Radio”.

Για το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την αναβολή: “Το έγγραφο αυτό έχει γίνει εδώ και μέρες το οποίο ζητάμε την αναβολή του αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ που είναι να γίνει την Κυριακή 11/3”.

Για το ποιο ήταν το εμπόδιο στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.: “Έχουμε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που είναι αν γίνει στην Τούμπα και με αφορμή στις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο της Τούμπας. Εκτός από αυτά φυσικά υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας γι’αυτό ζητήσαμε να γίνει αναβολή σε άλλη μέρα αυτού του παιχνιδιού.

Για το αν ζητήθηκε συγκεκριμένα αναβολή του παιχνιδιού Άρης-ΠΑΟΚ: “Συγκεκριμένα του αγώνα αυτού ζητήσαμε. Σας είπα μέχρι εδώ ζητήσαμε αυτό το παιχνίδι τώρα αν θέλετε να το καταλάβετε, καταλάβετέ το. Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο μας”.

Για τον υφιστάμενο Ευάγγελο Μουτζινό που ήταν παρών στα μέτρα τάξης στο Αστυνομικό Μέγαρο ο όποιος είπε ότι η Αστυνομία μπορεί να διεκπεραιώσει χωρίς πρόβλημα αυτό το παιχνίδι: “Δεν το γνωρίζω, απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Αστυνομίας να μιλήσετε με τον διευθυντή να σας πουν τι έγινε. Εγώ σας είπα αυτό που ζητάω εγώ σαν Γενική. Τι θα πει αν είμαι προϊστάμενος; Εμείς κάνουμε μια πρόταση άλλος αποφασίζει. Ούτε το Υπουργείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες που κοιτάζουν να βγάλουν την απόφαση αν θα γίνει ή όχι. Είπαμε κάνουμε μια πρόταση γιατί έχουμε και άλλες εκδηλώσεις”.

Για τον νόμο που υπάρχει να απαγορεύονται τα συλλαλητήρια: “Δεν τέθηκε κάτι τέτοιο, ζητήσαμε να γίνει η αλλαγή αυτού του παιχνιδιού σε άλλη μέρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…