Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν ήταν απρόσμενη η ήττα”

“Δεν ήταν απρόσμενη η ήττα”

bartzokas 1

Η χημεία της Χίμκι έχει χαλάσει και είναι δικιά του ευθύνη, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο για την εικοστή πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι δεν ήταν απρόσμενη η ήττα και ότι τώρα πρέπει να δουλέψει με τους παίκτες του, για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Δεν μπορώ να πω πως αυτό που συνέβη απόψε ήταν απρόσμενο. Περιμέναμε ότι η Αρμάνι θα παίξει χωρίς πίεση. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο και αν της επιτρέψεις να βρει ρυθμό, μπορεί να σε νικήσει. Μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αν παίξει όπως έπαιξε σήμερα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Είναι προφανές ότι η ομάδα, σε must-win παιχνίδι, δυσκολεύεται λόγω της πίεσης.

Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε για να προκριθούμε στα πλέι οφ. Όπως λέω πάντα, η Euroleague έχει σπουδαίες ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες. Κάθε φορά που δεν παρουσιάζεσαι έτοιμος, έχεις πρόβλημα. Η χημεία μας μοιάζει να έχει χαλάσει και είναι δική μου ευθύνη αυτή τη στιγμή να δουλέψω με τους παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν το πλάνο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…