Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χριστοδούλου: “Θεωρώ πως η τύχη κάτι μας χρωστάει “

Χριστοδούλου: “Θεωρώ πως η τύχη κάτι μας χρωστάει “

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου, μέσω του Blog του που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε ότι η τύχη χρωστάει κάτι στο Ρέθυμνο, καθώς σε μερικά παιχνίδια τα έχασαν στο τέλος.

Πιο αναλυτικά όσα έγραψε: “Κάτι μας χρωστάει…

Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Η εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες. Και αυτό διότι επιστρέψαμε στις επιτυχίες, φέρνοντας ανακούφιση σε όλους μας. Αυτό ήταν που ψάχναμε τόσο καιρό και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας καταφέραμε να κατακτήσουμε την 8η φετινή μας νίκη. Μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την είσοδο μας στα πλέι οφ. Βέβαια ακόμη είμαστε εκτός 8άδας, αλλά θεωρώ πως αυτό το «δίποντο» θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για να συνεχίσουμε αναλόγως.

Τώρα είμαστε στον δρόμο για Πάτρα. Θα αντιμετωπίσουμε αύριο τον Προμηθέα, ο οποίος για μένα τουλάχιστον δεν αποτελεί κάποιου είδους έκπληξη τη φετινή σεζόν. Το ρόστερ του από την αρχή της σεζόν έδειχνε πως θα φτάσει ψηλά τη φετινή χρόνια και όντως μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αναμφίβολα το έργο μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Όμως, «οδηγός» μας θα είναι το παιχνίδι του α’ γύρου, όπου είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε εντός έδρας. Άλλωστε οι τελευταίες μας εμφανίσεις έδειξαν πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα ματς, διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τέλους.

Βέβαια, όπως στην Αμαλιάδα, αλλά και στο Λαύριο η τύχη μας γύρισε την πλάτη στα τελευταία δευτερόλεπτα, χάνοντας και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Θεωρώ πως η τύχη κάτι μας χρωστάει και αύριο… έχει την ευκαιρία να μας ξεπληρώσει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…