Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τοποθετήθηκε ο Μπερτομέου για Παναθηναϊκό! “Όποιος θέλει να μείνει στην Ευρωλίγκα πρέπει να υπακούει στους κανόνες”

Τοποθετήθηκε ο Μπερτομέου για Παναθηναϊκό! “Όποιος θέλει να μείνει στην Ευρωλίγκα πρέπει να υπακούει στους κανόνες”

jordi bertomeu

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για πρώτη φορά για τις τεταμένες σχέσεις της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, σε συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της τουρκικής εταιρίας Sinpas GYO, τοποθετήθηκε για τη διαμάχη με το “τριφύλλι” και την πιθανότητα αποχώρησης του από την Ευρωλίγκα.

“Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Η Ευρωλίγκα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την Ευρωλίγκα. Εμείς σαν Ευρωλίγκα δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν ανεχόμαστε την ασέβεια απέναντι σε φιλάθλους, προπονητές, παίκτες και παράγοντες. Αν μια ομάδα θέλει να παραμείνει εδώ, θα πρέπει να το κάνει σε ένα αθλητικά φιλικό περιβάλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει πολλά τρόπαια και επιτυχίες.

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ελπίζω, ωστόσο, πως οι σχέσεις μας σύντομα θα δουν καλύτερες μέρες. Όμως, επαναλαμβάνω, πως κάθε πλευρά οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, ένας από τους οποίους είναι αυτός του αλληλοσεβασμού. Αν όχι, οι σύλλογοι αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην Ευρωλίγκα“, τόνισε ο Μπερτομέου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…