Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το δώρο της ΚΑΕ Προμηθέας για του Αγίου Βαλεντίνου

Το δώρο της ΚΑΕ Προμηθέας για του Αγίου Βαλεντίνου

promitheas1 1

Ο Προμηθέας Πατρών φιλοξενεί στις 14/2 τον Πανιώνιο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η Πατρινή ΚΑΕ λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου θα δίνει ένα εισιτήριο δώρο για κάθε εισιτήριο όπως και επιπλέον μία πρόσκληση για τους κατόχους διαρκείας, ώστε άπαντες να παρακολουθήσουν με παρέα την αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση:

“Ο Προμηθέας τιμάει την «γιορτή των ερωτευμένων» (με το μπάσκετ) και στον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο (14 Φεβρουαρίου, 18:00, «Δημ. Τόφαλος») προσφέρει 1 (ένα) επιπλέον εισιτήριο ως δώρο με την αγορά κάθε εισιτηρίου. Επίσης, κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται μίας επιπλέον πρόσκλησης, θα μπορεί, δηλαδή, να συνοδεύεται από 1 άτομο, με απλή επίδειξη της κάρτας διαρκείας κατά την είσοδο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ(Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…