Κεντρική Β' Εθνική Τέλος κι επίσημα ο Τσαουσίδης

Τέλος κι επίσημα ο Τσαουσίδης

ΝΕΜ

Ο Λευτέρης Τσαουσίδης αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανελευσινιακού. Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε (για δεύτερη φορά), αναλαμβάνοντας την ευθύνη να δώσει ένα “σοκ” στους παίκτες, ώστε να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Να σημειωθεί ότι ο κόουτς Τσαουσίδης θα παραμείνει κοντά στο σύλλογο και στο έργο της ανάπτυξης των ακαδημιών, μιας κι αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του.

Η ανακοίνωση:
“Για τον Πανελευσινιακό ανέκαθεν δεν είχαν σημασία τα αποτελέσματα αλλά η ουσία της προσφοράς. Δυστυχώς όμως τα άσχημα αποτελέσματα φθείρουν και δημιουργούν καταστάσεις που μοιραία οδηγούν σε άβολες συνέχειες.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Λευτέρης Τσαουσίδης ένιωσε αυτό το βάρος και παρότι η Διοίκηση του Πανελευσινιακού στήριζε τις προσπάθειες του, παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη να δώσει ένα σοκ στους παίκτες ώστε να επιστρέψουν πάλι στις επιτυχίες. Αποτελώντας δε τη δεύτερη παραίτηση, ο Σύλλογος δεν μπορούσε να δεσμεύσει περαιτέρω ψυχολογικά όχι ένα απλό προπονητή αλλά ένα δάσκαλο μέλος της οικογένειας του.

Οι δρόμοι δεν χωρίζουν αλλά αντίθετα ο Λευτέρης Τσαουσίδης θα είναι κοντά στο Σύλλογο και στο έργο της ανάπτυξης των Ακαδημιών. Αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέλος του Συλλόγου και είναι σίγουρο ότι πάντα θα προσφέρει με τις υπηρεσίες του στο έργο για την ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …