Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

13

Με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός,για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,για την 14η αγωνιστική της Α1.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έστειλε χρηματικό πρόστιμο στην πράσινη ΚΑΕ για το για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα στους πράσινους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 για την συμπεριφορά τους,ενώ επίσης απαλλάχθηκαν για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-1-2018.
2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, λεκτικά και δι’ ανάρτησης πανό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ,
β) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση φωτοβολίδων χειρός – καπνογόνων και κροτίδων ήχου), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ,
γ) για ρίψη κερμάτων και πλαστικής φιάλης νερού που δεν κατέπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ίδιο ως άνω αγώνα”
.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…