Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο “τελικός” του Παναθηναϊκού και το ντεμπούτο Τζέιμς – Πέιν

Ο “τελικός” του Παναθηναϊκού και το ντεμπούτο Τζέιμς – Πέιν

calathes pappas

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:00, Novasports 1) τη Χίμκι στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Το έργο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στο ποιοτικό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο η νίκη είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα που χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο, μιας κι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να εμφανιστεί διαφορετικός με την προσθήκη των Μάικ Τζέιμς κι Άντριαν Πέιν, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την “πράσινη” φανέλα. Αντίθετα, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον τραυματία Κένι Γκάμπριελ, αλλά ούτε και τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος κρίθηκε και πάλι ανέτοιμος την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Αλεξέι Σβεντ και Τόμας Ρόμπινσον. Ο πρώτος θα αγωνιστεί λογικά κανονικά, ενώ ο δεύτερος δύσκολα να πατήσει παρκέ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Εμίλιο Πέρες Πισάρο (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…