Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Nα βγάλουμε σκληρότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό…”

“Nα βγάλουμε σκληρότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό…”

O ΠΑΟΚ τα είχε καταφέρει απέναντι στον Ολυμπιακό στο “Παλατάκι” και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που αποτελεί την μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Για το ματς της Κυριακής που θα γίνει στο “PAOK Sports Arena” μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν ο “Δικεφάλος” αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεδομένου πως κέρδισε τον Ολυμπιακό: “Είναι και οι δύο ομάδες υψηλού επιπέδου. Παίζουν γρήγορα και σκληρά. Εμείς θα μπούμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας. Δεν υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης”.

Για το αν είναι “σύμμαχος” του ΠΑΟΚ η καλή ψυχολογία: “Δεν χρειάζεται ψυχολογία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Όλοι μπαίνουν μέσα για να αποδείξουν, οπότε αυτό και μόνο σου δίνει το κίνητρο για τέτοια ματς”.

Για το αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού αλλά και για το ότι ο Δημήτρης Κατσίβελης ανέφερε πως πρέπει να περιοριστεί ο Νικ Καλάθης: “Είναι μια αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ίσως τον αιφνιδιασμό τους πρέπει να προσέξουμε. Είναι μια ομάδα που διαθέτει 8-9 παίκτες ικανούς να σε τσακίσουν. Ο Καλάθης κάνει μια καταπληκτική χρονιά, άρα ίσως συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Δημήτρης”.

Για το τι πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής: “Να βγάλουμε την σκληρότητα που δείχνουμε στο γήπεδό μας. Γενικά να δείξουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε σε ματς στο “Παλατάκι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…