Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποτίμησης κανενός αντιπάλου”

Μήτογλου: “Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποτίμησης κανενός αντιπάλου”

mitoglou

Ο Ντίνος Μήτογλου ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο All Star game, στο αυριανό (14/2) εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΓΛ Φάρο, αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Χίμκι.

Αναλυτικά:

“Σήμερα θα ήθελα να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μας με τη διοργάνωση του All Star Game από τον ΕΣΑΚΕ στην πόλη της Πάτρας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που ήμουν μέρος αυτής της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ, έζησα αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο και στην πόλη και αντιμετώπισα ιερά τέρατα του ελληνικού μπάσκετ.

Ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία ο αγώνας απέναντι σε αθλητές που θαύμαζα από μικρό παιδί. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τους αντιμετώπισα έστω και σε έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα. Που με είχαν κάνει να πανηγυρίσω αρκετές φορές ως μέλη της Εθνικής μας Ομάδας. Μπορεί να έχουν σταματήσει το μπάσκετ, κάποιοι από αυτούς αρκετά χρόνια, ωστόσο απέδειξαν ότι ακόμη το… έχουν. Μπράβο τους!

Από εκεί και πέρα, μετά από αυτό το μικρό και ευχάριστο διάλειμμα, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα. Αρχικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΓΣΛ Φάρο, μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Όπως λέω πάντα, είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό όντας συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποτίμησης κανενός αντιπάλου.

Ακολουθεί ο δύσκολη και συνάμα κρίσιμη αναμέτρηση με την Χίμκι στη Ρωσία. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε σκληρά εντάσσοντας στο κλίμα και τα καινούρια παιδιά. Στη Μόσχα η ομάδα θα ψάξει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, που θα τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της. Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας μπαίνει στην τελική της ευθεία και απαιτείται να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…