Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”Θέλει σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά του αγώνα με το Ρέθυμνο”

Μαυροειδής:”Θέλει σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά του αγώνα με το Ρέθυμνο”

mavroeidis vasileiadis

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του,ΑΕΚ,απέναντι στο Ρέθυμνο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ψυχολογικά βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά και τη νίκη επί της Μπαϊρόιτ για το Basketball Champions League, η οποία μας έδωσε την πρόκριση στην φάση των «16» θεσμού. Δεν ήταν με το μέρος μας οι πιθανότητες, αλλά δείξαμε ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τέλος καλό, όλα καλά. Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση της Τετάρτης για να μάθουμε τον αντίπαλο μας.

Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Σήμερα ταξιδεύουμε για την Κρήτη, καθώς αύριο αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο και το Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε τον τελικό να μας παρασύρει και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με το Ρέθυμνο. Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει τι μπορεί να καταφέρει, όταν της δώσεις χώρο.

Θέλει σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του 1ου γύρου και πιστεύω ότι δεν θα αφήσουμε την ψυχολογία μας να πέσει ενόψει του τελικού.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…