Κεντρική Basket League Κολοσσός Κολοσσός: “Ο πρόεδρος του Κοροίβου να αφήσει το μπάσκετ στους ανθρώπους που το χρηματοδοτούν και ζουν γι’αυτό”

Κολοσσός: “Ο πρόεδρος του Κοροίβου να αφήσει το μπάσκετ στους ανθρώπους που το χρηματοδοτούν και ζουν γι’αυτό”

Ο “πόλεμος” μεταξύ του Κολοσσού και του Κοροίβου καλά κρατεί. Μετά τις δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη ύστερα από το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Ρόδο και τη γραπτή δήλωση-απάντηση του προέδρου της ομάδας της Αμαλιάδας, ήρθε ο πρόεδρος  του Κολοσσού να τοποθετηθεί για την κόντρα των δύο συλλογών.

Ο Μιχαήλ Κόκκινος τονίζει ότι “ο πρόεδρος του Κοροίβου θα πρέπει να βλέπει τα του οίκου του, καθώς και να ασχοληθεί… με τη μουσική, αφήνοντας το μπάσκετ στους ανθρώπους που το χρηματοδοτούν, το αγαπούν και ζουν γι’ αυτό”.

Η δήλωση του:
“Η ομάδα μας έχει μάθει να αντιμετωπίζει ευθέως τις αντίπαλες ομάδες και να αποδεικνύει την αξία και το ήθος της εντός και εκτός των γηπέδων χωρίς να προβαίνει σε ανακοινώσεις για να καλύψει τα κενά της, αγωνιστικά και μη.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ξεκάθαρη και δίχως αμφισβήτηση νίκη της ομάδας μας σε ένα πολιτισμένο γήπεδο εντός και εκτός του παρκέ εναντίον της ομάδας του Κοροίβου προφανώς ενόχλησε τον πρόεδρο της, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με τα της ομάδας του, προέβη σε μια γραπτή ανακοίνωση γεμάτη ειρωνεία και ερμηνείες μουσικών όρων, άσχετων μεταξύ τους, που αντέγραψε από το διαδίκτυο.

Το ήθος της ομάδας μας και των συντελεστών της, η φιλοξενία μας προς τις αντίπαλες ομάδες και η άριστη παρουσία των φιλάθλων μας είναι αδιαμφισβήτητη και καλό θα είναι ο πρόεδρος του Κοροίβου, πριν να συντάσσει ανακοινώσεις, να βλέπει τα του οίκου του και να ενεργεί για να εκλείψουν τα φαινόμενα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν στην έδρα τους σε βάρος της ομάδας μας .

Όλοι οι συντελεστές της ομάδας μας και κυρίως ο προπονητής μας είναι μέλη μιας δεμένης οικογένειας με αξίες, αρχές και ήθος και αυτό έχει αναγνωρισθεί με τα πέντε βραβεία ήθους που έχουμε λάβει και την αναγνώριση όλου του φίλαθλου κόσμου και δεν μπορούμε να δεχθούμε τις κολακείες για κάποια μέλη μας και τις ταυτόχρονες ύβρεις για κάποια άλλα.

Καλό θα είναι ο Πρόεδρος του Κοροίβου να ασχοληθεί με τη μουσική, που ως φαίνεται του αρέσει, και να αφήσει το μπάσκετ στους ανθρώπους που το χρηματοδοτούν, το αγαπούν και ζουν γι’ αυτό.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels

Μιχαήλ Κόκκινος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Basket League: Αναβολή και στο Λαύριο – Κολοσσός!

Αρκετά λειψή θα είναι η 15η αγωνιστική της Basket League, αφού μετά την αναβολή της αναμέτ…