Κεντρική Γ' Εθνική Καταγγελία Ερμή Σχηματαρίου για όσα έγιναν στην Καλλιθέα! “Ντροπή και μόνο ντροπή”

Καταγγελία Ερμή Σχηματαρίου για όσα έγιναν στην Καλλιθέα! “Ντροπή και μόνο ντροπή”

sotiris konstas

Οι άνθρωποι του Ερμή Σχηματαρίου πήραν θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας, στο παιχνίδι με τον Έσπερου. Μέσα από το προφίλ της ομάδας στο facebooκ, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρονται σε χούλιγκανς που είχαν κληθεί από τους γηπεδούχους για να “προστατέψουν” την ομάδα τους, οι οποίοι προκάλεσαν τον τραυματισμό των Κώνστα και Γκρινιάρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερμής Σχηματαρίου:

“Η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στην Καλλιθέα με σκοπό να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν αλλά οι κύριοι της Καλλιθέας είχαν φροντίσει να καλέσουν 50 χούλιγκαν με φουλ φέις κ μάλιστα τους άφησαν να κάτσουν σε απόσταση 2 μέτρων από τον πάγκο μας, με αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ρίχνοντας τα ψεύτο γκιγκλιδωματα που ούτε καν ήταν κλειδωμένα και με ένα σπρώξιμο μπήκαν ανενόχλητοι. Επιτέθηκαν στους παίχτες και παράγοντες της ομάδας μας πετώντας ταυτόχρονα αντικείμενα σαν βροχή προς στον πάγκο μας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αρχηγός της ομάδας ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ στο κεφαλι από κέρμα και να πέσει στο παρκέ έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και έπειτα από μερικά λεπτά τον μεταφέραμε στα χέρια στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο παίχτης βρίσκεται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις όπως επίσης και ο παίχτης μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ που από αντικείμενο και αυτός που δέχτηκε στο χέρι του δημιούργησε μεγάλο πρήξιμο και μεταφέρθηκε προληπτικά και αυτός για εξετάσεις.

Λυπούμαστε για την ιστορία αυτού του συλλόγου που προκειμένου να κερδίσει έναν αγώνα επιστράτευσε χούλιγκανς και αν κάποιος από τον ΕΣΠΕΡΟ βρεθεί να πει ότι δεν τους καλέσαμε εμείς αλλά ήρθαν μόνοι του, εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι μια ώρα πριν το παιχνίδι και ενώ ερχόντουσαν οι φίλαθλοι μας (γυναικόπαιδα) μας είπε άνθρωπος του ΕΣΠΕΡΟΥ να κάτσουμε στη γωνία γιατί θα έρθουν οι χούλιγκαν σε λίγο και να ήμαστε ήρεμοι!!! Ντροπή και μόνο ντροπή!!! Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για δικαίωση!!! Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν σήμερα και λυπούμαστε που εκκενώθηκε το γήπεδο χάρη σε αυτούς και έκαναν τζάμπα τόσο δρόμο!!! Εμείς ήμαστε ΕΡΜΗΣ και στο παρκέ… Στο παρκέ δεν φοβόμαστε κανέναν!!!#ΠΑΜΕ_ΕΡΜΗ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…