Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για Κολοσσό!

Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για Κολοσσό!

aek 1

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό το επόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση:

Η “Βασίλισσα” έκανε στο Ηράκλειο το καθήκον της. Παίκτες και προπονητές της «Βασίλισσας» κατάφεραν να δικαιώσουν το όραμα της Διοίκησης και να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ήτοι του πρώτου τροπαίου της «κιτρινόμαυρης» αναγέννησης, του 14ου της ένδοξης Ιστορίας της.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Το Σάββατο (03/03) και ώρα 17:00, η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Η παρουσία σας θεωρείται επιβεβλημένη. Πρέπει να είστε-να είμαστε όλοι εκεί. Να χειροκροτήσουμε τους θριαμβευτές της Κρήτης και να τους δώσουμε νέα ώθηση για τα δύσκολα, που έρχονται.

Διότι η ΑΕΚ όντας η μόνη ομάδα, που βρέθηκε μέσα σε όλους τους στόχους, έχει ακόμη δρόμο μπροστά της και τη διάθεση να κάνει τον κόσμο της ξανά υπερήφανο.

Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και το (νέο) Κύπελλο Ελλάδος, το τέταρτο μετά το 1981, το 2000 και το 2001.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ. Να το γεμίσουμε.. Να χαρούμε την κατάκτηση, σε μια πραγματική γιορτή του Μπάσκετ, όπως αξίζει στους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση αυτή ξεκίνησε σήμερα (22/02) τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…