Κεντρική Basket League Άρης “Φωνή επί 40 λεπτά για την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας…”

“Φωνή επί 40 λεπτά για την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας…”

pale 1

Στον Άρη θέλουν γεμάτο το Παλέ στο ματς με το Λαύριο καθώς εκτός από την υποστήριξη προς τους παίκτες, θα υπάρχει η δυνατότητα της οικονομικής ενίσχυσης. Μετά το κάλεσμα που έκανε προς τον κόσμο ο Α.Σ., ο Super 3, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Ψηφίδης αλλά και ο Λευτέρης Αρβανίτης, ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος “Ιερολοχίτες”. Αναλυτικά:

“Αύριο στις 18:00 ο Αυτοκράτορας αγωνίζεται εντός έδρας με το Λαύριο. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος μπορεί να έχει κουραστεί με την κατάσταση σε όλα τα τμήματα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Καλώς ή κακώς όμως, είμαστε μαθημένοι πλέον στα δύσκολα και νιώθουμε ότι όσοι αγαπάμε πραγματικά τον ΑΡΗ έχουμε καθήκον μας να βάλουμε πλάτη για ακόμα μία φορά, και να τον στηρίξουμε αύριο και σε όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τόσο με τη φωνή μας όσο και οικονομικά.

Γι’αυτό το λόγο και θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης των 10€ και των 50€, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κόσμος για να μπει στο γήπεδο αντί εισιτηρίου. Τα έσοδα από τα κουπόνια θα πάνε στην ομάδα και στους παίχτες που είναι εδώ και καιρό απλήρωτοι, και όχι στην τσέπη της οικογένειας που έχει παρατήσει τον Αυτοκράτορα στο χείλος του γκρεμού, και γι’αυτό και προτρέπουμε τον κόσμο να αγοράσει κουπόνια και όχι εισιτήρια, και να ενισχύσει το τμήμα και όχι τους απατεώνες.

Όλοι αύριο στο Παλέ αδέρφια, για να φωνάξουμε επί 40′ για τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας, και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει μια απαραίτητη νίκη.
ΥΓ. Φύγετε άμεσα από την ομάδα, είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…