Κεντρική Γ' Εθνική Φαράντος:”Θα τα δώσουμε όλα”

Φαράντος:”Θα τα δώσουμε όλα”

Η ομάδα του ΓΕ Αγρινίου αντιμετωπίζει σε ένα κρίσιμο ματς τον Εύαθλο Πολυκάστρου (11/2) για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας.

Η αλλαγή στην διοικητική ηγεσία που έφερε μια μικρή αναταραχή στην ομάδα του Αγρινίου , οι απουσίες των Μπόσμου και Σαπλαούρα λόγω τραυματισμών αλλά και του Τάσου Βασιλείου που βρίσκεται στο εξωτερικό δεν είναι και οι καλύτεροι οιωνοί πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του ΓΕΑ,Σωτήρης Φαράντος,τόνισε ότι όσοι μπουν στο γήπεδο θα πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσεως για την νίκη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

“Δυστυχώς οι απουσίες μας για το ματς με τον Εύαθλο είναι πολλές και σημαντικές. Ουσιαστικά οι δυο βασικοί μας ψηλοί θα λείπουν. Πολλά νέα παιδιά θα κολυμπήσουν στα βαθιά. Το μόνο που μπορώ όμως να υποσχεθώ είναι οτι τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο θα δώσουν μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους για να έρθει η νίκη. Δουλέψαμε 2 εβδομάδες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έχω ξαναπεί όμως οτι όταν φοράς την φανέλα της ΓΕΑ απαγορεύεται να κρυφτείς πίσω από τις δικαιολογίες και είσαι υποχρεωμένος να παλεύεις πάντα για την νίκη. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι εξωαγωνιστικό.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Στέφανος Σταμουλάκης δεν θα είναι από την Δευτέρα πλέον Γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ. Ο Στέφανος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την ιστορική ομάδα της ΓΕΑ την χρονιά μάλιστα που αυτή συμμετέχει στην Γ Εθνική για πρώτη φορά. Τον ευχαριστώ για όλα.Για την συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη του σε μένα και θεωρώ μεγάλη απώλεια το γεγονός ‘οτι δεν θα είναι μαζί μας.Ελπίζω με τον ένα η τον άλλον τρόπο να παραμείνει κοντά στην ομάδα. Το να πω αν είναι επιτυχημένος σε αυτό που έκανε τα τελευταία τρία χρόνια δεν νομίζω οτι έχει νόημα. Τα 155 παιδιά στις ακαδημίες και η ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της αποδεικνύει το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τον ευχαριστήσουμε με αυτόν το τρόπο για ότι έκανε για εμάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μίχος σε Αυγενάκη: “Είστε υποχρεωμένος να εντάξετε Β’ και Γ’ Εθνική στο αθλητικό νομοσχέδιο”

Την διαφωνία του στο μείζον ζήτημα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που είναι το γεγονός ότι…