Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ολυμπιακού! (pic)

Ευρωλίγκα: Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Ολυμπιακού! (pic)

Olympiacos SEF Kosmos

Η πειθαρχική  επιτροπή της Euroleague άνοιξε φάκελο για το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, το οποίο απειλούσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι ερευνάται η συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και να εξετάσει πιθανές ποινές για τους Πειραιώτες.

Η Euroleague ξεκίνησε την πειθαρχική διαδικασία εναντίον των πανό του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Πέμπτη (22/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απέναντι στη Βαλένθια.

Αυτά που γράφτηκαν στο πανό είναι προσβλητικά, επικίνδυνα και αντίθετα από τις αρχές της Euroleague και των διοργανώσεων της. Τα μηνύματα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση το άθλημα, την ευρωπαϊκή μπασκετική οικογένεια και τον οργανισμό της Euroleague.

Εκτός του προσβλητικού περιεχομένου, τα πανό αποσύρθηκαν για λίγο και μετά τοποθετήθηκαν εκ νέου σε ένα σημείο του γηπέδου όπου δεν επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων, σύμφωνα με τους νόμους της Euroleague.

Η Euroleague θα ήθελε να τονίσει σε όλους τους φιλάθλους, τις ομάδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την γη ότι η ασφάλεια των φιλάθλων είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Η Euroleague θα προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι η απόλαυση των παιχνιδιών είναι μέσα στις παγκόσμιες αρχές του σπορ. Η Euroleague θα έχει μηδενική ανοχή στη βία ή στην απειλή της βίας, μέσα ή κοντά στα γήπεδα της διοργάνωσης”, αναφέρει η ανακοίνωση.

euroleague

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…