Κεντρική Basket League Άρης “Eκτιμώ την στήριξη του κόσμου, ξέρω για τον ΠΑΟΚ…”

“Eκτιμώ την στήριξη του κόσμου, ξέρω για τον ΠΑΟΚ…”

aris douvier 1

Για τους φίλους του Άρη και την κίνησή τους να αγοράσουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για την ομάδα μίλησε ο Μπράις Ντουβιέ ο οποίος αναφέρθηκε και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των “κιτρίνων”, δηλαδή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή του AllAboutARIS στον “Libero”:

Για την νίκη κόντρα στο Λαύριο: “Η νίκη ήταν μονόδρομος. Παλέψαμε και μείναμε ενωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε 17 ασίστ.  Ο Γιάννης (Αθηναίου) μόνος του είχε 12 ασίστ στο παιχνίδι και βοήθησε αρκετά στο παιχνίδι μας. Πολύ καλή απόδοση από τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλό μπάσκετ. Δεν θυμάμαι τι σκεφτόμουν θυμάμαι όμως πως μπήκαμε στο παρκέ και κάναμε αυτό που έπρεπε. Η προπόνηση ήταν πιο σκληρή τελευταία. Σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε περισσότερη ενέργεια, καθώς είχαμε περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και δουλειά. Αρχίζουμε και βρισκόμαστε με τους συμπαίκτες μου και αυτό είναι αρκετά σημαντικό”.

Για την δύσκολη κατάσταση και την πίεση στον Άρη: “Είναι δύσκολο να μην το αντιληφθεί κάνεις. Ξέρω ότι αν παίξω όσο καλύτερα μπορώ θα βοηθήσω την ομάδα. Και θέλω να την βοηθήσω. Κάνεις δεν θέλει να χάνει. Ελπίζω να βοηθήσω στο μάξιμουμ και να κερδίζουμε. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον Άρη”.

Για τις μεταπτώσεις του Άρη στην φετινή χρονιά: “Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη ενέργειας μόνο. Ίσως είναι και έλλειψη συγκέντρωσης. Με το Λαύριο ήμασταν συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι θέλουμε στο παρκέ. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια χημεία. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε και θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια.

Τα παιχνίδια των Εθνικών θα μας αποσυντονίσουν λίγο, καθώς θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για περισσότερη προπόνηση, όμως πιστεύω πως με ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα βρούμε ρυθμό και χημεία”.

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: “Ψάχναμε μια καλή πρόταση με τον ατζέντη μου και προέκυψε ο Άρης, μετά από μια σύντομη έρευνα γύρω από την ομάδα καταλάβαμε πως θα ήμουν χρήσιμος και θα μπορούσα να προσφέρω. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Άρη, ήξερα πως θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: “Είναι ένα προνόμιο για κάθε καλαθοσφαιριστή η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της ομάδας. Είναι ένας θρύλος που έχει παίξει σε τοπ επίπεδο. Ένας προπονητής με τόσο πλούσια καριέρα και εμπειρίες είναι τεράστια ευκαιρία για έναν αθλητή, έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Να μεγαλώσω μπασκετικά κοντά του”.

Για τους φίλους του Άρη και την κίνηση πώλησης κουπονιών ενίσχυσης: “Είναι σπουδαία η κίνηση των φίλων του Άρη. Εκτιμώ την στήριξη τους και τους ευχαριστώ για την βοήθεια σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και πασχίζουν για αυτή”.

Για τους στόχους του με τον Άρη: “Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Χρειαζόμαστε νίκες για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη πρώτα. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Εχω δει βιντεάκια στο youtube, έχω μάθει και από τους συμπαίκτες μου, ξέρω για την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…