Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ “Έφυγε” ο Θεόδωρος Μιχάλαρος

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Μιχάλαρος

Στο πένθος βυθίστηκαν τα Μέγαρα, μετά την είδηση ότι ο Θεόδωρος Μιχάλαρος έφυγε από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, με την ΕΣΚΑΝΑ κι όχι μόνο να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ: “Ένας από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων το 2010 όταν και συγχωνεύθηκαν τα σωματεία ΑΣΚ Ν. Περάμου και Φιλαθλητικός Μεγάρων, ο Θόδωρος Μιχάλαρος, δεν είναι πια μαζί μας. Μια σημαντική απώλεια για τον αθλητισμό και το μπάσκετ της Δυτικής Αττικής. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Περάμου Μεγάρων για αρκετά χρόνια και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε την θέση του επίτιμου Προέδρου. Στη μνήμη του ο σύλλογος της Ένωσης θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ανδρικής μας ομάδας (09/02/2018) και οι αθλητές της θα αγωνιστούν με πένθιμα διακριτικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων: “Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Θεόδωρου Μιχάλαρου, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον σύλλογό μας. Ο εκλιπών ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων το 2010 όταν και συγχωνεύθηκαν τα σωματεία ΑΣΚ Ν. Περάμου και Φιλαθλητικός Μεγάρων. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου μας για αρκετά χρόνια και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε την τιμητική θέση του επίτιμου Προέδρου. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Στη μνήμη του ο σύλλογός μας θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ανδρικής μας ομάδας (09/02/2018) και οι αθλητές μας θα αγωνιστούν με πένθιμα διακριτικά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση του Βύζαντα Μεγάρων: “Είναι δύσκολο να χρειάζεται να εκφράσεις λόγια παρηγοριάς για έναν άνθρωπο σαν τον Θεόδωρο Μιχάλαρο. Έναν άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς που φέρει ακέραιο τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε για την δυναμική σου παρουσία, τον συγκροτημένο και ακέραιο χαρακτήρα σου και την προσφορά σου στον σύλλογο και την κοινωνία μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Το Διοικητικό Συμβούλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…