Κεντρική Basket League Άρης “Ευχαριστούμε τον κόσμο…”

“Ευχαριστούμε τον κόσμο…”

tsairelis pao

Οι φίλοι του Άρη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα εκτός από την νίκη απέναντι στο Λαύριο. Συγκεκριμένα είπε:

 “Όλοι ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα. Παίζαμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Δείξαμε ότι το θέλαμε. έχει μπει το ‘πρέπει’ σε συγκεκριμένα παιχνίδια και υπήρχε λίγο περισσότερο άγχος αλλά βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση κι αν δεν κάναμε κάποια λαθάκια στο τέλος, θα ερχόταν πιο εύκολα η νίκη”.

Για το αν ήταν αντίπαλος του Άρη πρώτα το Λαύριο ή ο… ίδιος τους ο εαυτός: “Ο εαυτός μας είναι πρώτα από όλα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο. Υπάρχει πίεση, το ξέρουμε αυτό, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε”.

Για την στήριξη του κόσμου μέσω αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης: “Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσε ενέργεια και την χρειαζόμασταν. Όσο για την οικονομική βοήθεια, τους ευχαριστούμε όλους. Και να μη γινόταν αυτό, εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε γιατί έχει δρόμο η χρονιά και πρέπει να σωθεί η παρτίδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δείχνουμε ένα θετικό πρόσωπο και να σώσουμε την ομάδα. Είναι και αυτό στο μυαλό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…