Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δείξαμε καρδιά και χαρακτήρα στο τέλος”

“Δείξαμε καρδιά και χαρακτήρα στο τέλος”

sakota

H AEK με τρομερή εμφάνιση στα τελευταία λεπτά έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπαϊρόιτ και πήρε τον πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντούσαν Σάκοτα αναφέρθηκε στο εκπληκτικό φινάλε της αναμέτρησης, ενώ πρόσθεσε πως δικαιώθηκαν και για πρόπερσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Νιώσαμε σαν να κερδίσαμε δύο φορές, ήταν απίστευτο. Κάναμε 8 νίκες, προκριθήκαμε. Δείξαμε καρδιά στο τέλος και χαρακτήρα. Το πιστεύαμε από το πρώτο λεπτό. Δικαιωθήκαμε και για πρόπερσι, που έγιναν απίστευτες συγκυρίες στο Eurocup. Η δικαίωση ήρθε.

Πάντα πίστευα ότι η τύχη έρχεται με την αξία. Αν δεν παλεύεις, δεν έχεις τύχη. Όταν παλέψαμε, δεν έβαζαν τίποτα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάνουμε μια επανεκκίνηση, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια. Μπορεί να με πουν τρελό, γιατί έχουμε τις καλύτερες συνθήκες εξωαγωνιστικά μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όμως, οι συνθήκες που παλεύουμε είναι δύσκολες. Έχουμε δικαίως μεγάλη πίεση, είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή την πίεση. Είναι διπλός ο χαρακτήρας που δείξαμε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…