Κεντρική Basket League Άρης “Δεν παραδίδουμε τα όπλα, θα την βρούμε την άκρη…”

“Δεν παραδίδουμε τα όπλα, θα την βρούμε την άκρη…”

Το μήνυμα πως ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα “έστειλε” ο Λευτέρης Αρβανίτης ο οποίος αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση του Άρη μέσω των 4.500 κουπονιών που εκδόθηκαν. Συγκεκριμένα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

“Φίλες και φίλοι συναρειανοί, ο ΑΡΗΣ μας περνά μία άσχημη και επικίνδυνη περιπέτεια. Γνωρίζουμε όλοι μας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όμως τώρα δεν χωρούν σκυμμένα κεφάλια, χαμηλωμένα βλέμματα, σκυθρωπά πρόσωπα. Ναι απέχουμε πολύ από αυτό που είχαμε όλοι οραματιστεί για τον ΑΡΗ αλλά τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε. Δεν επιτρέπεται να υποταχθούμε. Ο ΑΡΗΣ, ο δικός μας ΑΡΗΣ, δεν τα παρατά ποτέ. Δεν νικιέται στην μάχη. Δεν παραδίνεται στα προβλήματά του, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά.

Η κιτρινόμαυρη ιδέα, το μικρόβιο που έβαλαν στο αίμα μας οι παππούδες και οι πατεράδες μας, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Τον δρόμο αυτόν τον χάραξαν με ιδρώτα και αίμα οι ιδρυτές αυτού του Συλλόγου, τον πέρασαν στις επόμενες γενιές και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουμε. Δεν είναι άλλος από την πλήρη και ολόψυχη στήριξη στον αυτοκράτορα που τόσες φορές μας έχει κάνει περήφανους!!! Στηρίζουμε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις δυνάμεις την κίνηση του Α.Σ. και των συνδέσμων για οικονομική ενίσχυση αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα και συνεχίζουμε μέχρι να βγούμε από το αδιέξοδο. Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Στην τελική ευθεία για Παναθηναϊκό, ατομικό ο Μιλόσεβιτς

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο…