Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν έχουμε δώσει ακόμη απαντήσεις”

“Δεν έχουμε δώσει ακόμη απαντήσεις”

printezis

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει ακόμα απαντήσεις, ενώ είπε επίσης ότι η χρονιά είναι μεγάλη και ότι θα βρεί σύντομα τον καλό του εαυτό.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίντεζης: “Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησαν πολύ τα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Το δουλεύουμε πολύ καιρό, αλλά δεν μας έχει βγει τελευταία. Αυτή η ομάδα έχει γευτεί επιτυχίες παίζοντας γρήγορα. Το επιδιώκουμε, αλλά για να το κάνεις πρέπει να πάρεις πολλά ριμπάουντ”

Για την σημασία της νίκης: “Τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Δεν είμαστε όπως θέλουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Καμια φορά, όταν σε πάρει η κατηφόρα, βγαίνει το άδειασμα. Δείξαμε καλή αντίδραση, αλλά δεν φτάνει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο”

Για το αν είχε πληγωθεί ο εγωισμός του: “Δεν υπάρχει άνθρωπος της ομάδας που δεν στεναχωριέται. Όλοι βάζουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας. Καμία ομάδα όμως δεν έχει πάει τρένο μέχρι τέλος. Πέρσι, για παράδειγμα, φάνηκε ότι αδειάσαμε στο τέλος. Νιώθω καλύτερα πλέον μετά το πρόβλημα στο πόδι κι ελπιζω να βρω σύντομα τον εαυτό μου στο 100%”

Για το πως έφτασε ο Ολυμπιακός στην νίκη: “Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Τα σουτ παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν βρεις τρίποντα, ανοίγει η άμυνα, φτιάχνει και η ψυχολογία. Και τακτικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε να κόψουμε τα δυνατά τους σημεία”

Για το πως λέει τα πράγματα: “Μπάσκετ είναι, πρέπει να το χαρούμε. Όποιος έρχεται εδώ, πρέπει να το απολαμβάνει. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ομάδες”

Για τον πάγκο του Ολυμπιακού: “Υπάρχουν πολλοί, καλοί παίκτες σε αυτή την ομάδα. Και ο Γιάνις, και ο Ρόμπερτς είναι πολύ καλοί παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά. Ο Γιάνις πέρασε μία περίοδο που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη”

Για την κριτική που υπάρχει: “Καταρχάς δεν πιστεύω ότι δώσαμε ακόμη απαντήσεις. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την άλλη βδομάδα. Χάσαμε σημαντικό έδαφος κι έχουμε πολύ δρόμο για να αντιδράσουμε. Δεν μπορεί να πηγαίνουν τα πάντα καλά. Αυτή η ομάδα έχει πετύχει πράγματα που ίσως είναι υπερβάσεις. Σημασία έχει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να το νιώθεις, όταν γυρνάς σπίτι σου”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…