Κεντρική Διεθνή Αποσύρεται ο Μάρμπερι!

Αποσύρεται ο Μάρμπερι!

stephon marbury

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο τελευταίος μήνας στην καριέρα του Στεφόν Μάρμπερι. Ο 41χρονος Αμερικανός ανακοίνωσε πως στις 11 του μήνα θα παίξει για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της Κίνας με τους Φλάι Ντράγκονς και μετά θ’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Ο Μάρμπερι, ο οποίος αποχώρησε από το ΝΒΑ και τους Σέλτικς της Βοστόνης το 2010, έκανε τότε το ταξίδι στην Ασία για να παίξει στο πρωτάθλημα της Κίνας και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τους Ντακς, πριν μεταγραφεί, το καλοκαίρι, στους Ντράγκονς του Πεκίνου, για την 22η σεζόν της καριέρας του.

Ο βετεράνος γκαρντ είχε 18,4 πόντους, 5,9 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν. Ο Αμερικανός άσος ήταν δύο φορές σε All Star Game (2001, 2003) και έκανε σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Νιού Τζέρσεϊ Νετς, Φοίνιξ Σανς, Νιού Γιόρκ Νικς και Σέλτικς.    «Είμαι κουρασμένος πια. Έπαιξα για 22 ολόκληρα χρόνια και φεύγω όπως ήθελα να φύγω. Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή», τόνισε σχετικά ο διάσημος Αμερικανός άσος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…