Κεντρική Basket League ΑΕΚ Από το Λαύριο στην ΑΕΚ (vid)

Από το Λαύριο στην ΑΕΚ (vid)

panter

Η ΑΕΚ αναζητά εδώ και καιρό στην αγορά για έναν γκαρντ, ο οποίος θα δώσει έξτρα λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν διατεθειμένος να κάνει το “μπαμ” με τον Τζόρνταν Κρόφορντ, ωστόσο η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε. Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν σ’ άλλη λύση, προκειμένου η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να παρουσιαστεί ενισχυμένη στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά κυρίως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο κρίνεται ένα τίτλος που τόσο επιθυμεί να κατακτήσει.

Φαβορί για να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα” είναι πλέον ο Κέβιν Πάντερ, ο μέχρι πρότινος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, μιας και φορά τη φανέλα της Ρόσα Ράντομ. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει αγωνιστεί στο Λαύριο τη σεζόν 2016-2017. Είναι πολύ καλός σκόρερ κι έχει κίνητρο να δείξει τι αξίζει.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα πληρώσει ένα buy out στη Ρόσα Ράντομ και θα αποκτήσει τον παίκτη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…