Κεντρική NBA Αντετοκουνμπο: “Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα….”
NBA

Αντετοκουνμπο: “Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα….”

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγες ώρες πριν το All Star Game που φέτος διεξάγεται στο Λος Άντζελες είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά,ο Greek Freak είπε:”Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου.”

Στην συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Μάτζικ Τζόνσον προς το πρόσωπό του λέγοντας:”Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες.”

Για τη συμμετοχή του στο All Star και την πορεία του στο ΝΒΑ, είπε:”Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι.”

Για το τι θα έκανε αν δεν έπαιζε μπάσκετ ο Γιάννης είπε:”Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ.”

Τέλος,για το τρελό κάρφωμα πάνω από τον Χάρνταγουεϊ ανέφερε με δόση χιούμορ: “είμαι απλώς ανθρώπινο ον.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…