Κεντρική NBA All Star Game: Ο Λεμπρόν Τζέιμς νίκησε τον Αντετοκούνμπο στο “θρίλερ” του Λος Άντζελες (vids)

All Star Game: Ο Λεμπρόν Τζέιμς νίκησε τον Αντετοκούνμπο στο “θρίλερ” του Λος Άντζελες (vids)

anteto3

Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού All Star Game του NBA που διεξήχθη στο Λος Άντζελες. Η παρέα του “Βασιλιά”, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε επικρατήσει της ομάδας του Στεφ Κάρι με 148-145, κάνοντας την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Οι ηττημένοι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση στην τελευταία επίθεση, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς κι οι συμπαίκτες του έπαιξαν τρομερή άμυνα (!) και δεν τους επέτρεψαν καν να σουτάρουν.

Έπειτα από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε ένας πραγματικός αγώνας All Star Game, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τη νίκη, δίνοντας βαρύτητα και στην άμυνα. Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς πίεσε μέχρι και στα 3/4 του γηπέδου, με τις μάχες για ένα καλάθι κι ένα ριμπάουντ να είναι πολλές φορές σκληρές, σαν να κρινόταν κάποιος τίτλος.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο “Βασιλιάς” έκανε τα πάντα στο παρκέ, ενώ ήταν ο παίκτης που έβαλε το κρίσιμο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά κι έδωσε την ασίστ στον Ουέστμπρουκ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Ο τεράστιος Λεμπρόν μέτρησε 29 πόντους, 11 ριμπάουντ κι  8 ασίστ, βάζοντας την υπογραφή του σ’ ακόμα ένα All Star Game.

Όσον αφορά τον “δικό” μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα πήγε αρκετά καλά στη δεύτερη συμμετοχή του στο All Star Game. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έκανε τα συνηθισμένα “όργια” που πραγματοποιεί με τους Μπακς, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μέτρησε 16 πόντους (6/14 σουτ), 7 ριμπάουντ2 ασίστ, και 2 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής, όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Κάρι. O “Greek Freak”, πάντως, έμεινε στον πάγκο στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όπου η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς έπνιξε… τους ηττημένους.

Δείτε τα highlights του:

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο Τζίμι Μπάτλερ δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο!

Τα δωδεκάλεπτα: 42-31, 78-76, 112-109, 145-148.

leb

leb1

Δείτε την παρουσίαση των δύο ομάδων

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…