Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Βγάλαμε ψυχή και ενέργεια, κερδίσαμε δίκαια…”

“Βγάλαμε ψυχή και ενέργεια, κερδίσαμε δίκαια…”

makis giatras

Μπράβο προς τους παίκτες του “μοίρασε” ο Μάκης Γιατράς μετά την νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Ελληνας προπονητής ανέφερε:

“Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δύσκολο ταξίδι και αυτό θέλαμε να εκμεταλλευτούμε. Στην ουσία προετοιμαζόμασταν δυο εβδομάδες για αυτήν την αναμέτρηση. Είχα πει ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να δούμε πιο ψηλά, θα έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί βγάλαμε ψυχή και ενέργεια μέσα στο παρκέ, κλέψαμε μπάλες, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση και πιέσαμε. Ολα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα, το σύνολο και όχι το τι κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Κερδίσαμε δίκαια μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια στο Champions League. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πάτρας για την στήριξή του για μια ακόμη φορά. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…