Τώρα… κρυφτείτε

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Ήταν να μην ξεκινήσει το… γαϊτανάκι. Κι επειδή δεν φοβούνται όλοι, κι επειδή κάποια στιγμή πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, κι επειδή αν ξεκινήσει το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ετοιμαστείτε για μεγάλα γούστα, που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη. Γιατί χθες (Δευτέρα) κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης αγωγή κατά της ΕΟΚ, η οποία θα εκδικαστεί τις 27/11/2018!

Την αγωγή -για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πριν πέντε ημέρες (δείτε εδώ)- υπογράφουν οι 11 διαιτητές, με πρώτο και καλύτερο τον Ανέστη Πανταζή, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους από την Ομοσπονδία. Είναι οι πρώτοι που αποφάσισαν ότι δεν θα χαρίσουν χρήματα στην ΕΟΚ, ότι δεν θα γίνουν «υποχρεωτικά» χορηγοί των πρωταθλημάτων.

Τα εξώδικα και η προσπάθεια επικοινωνίας με την Ομοσπονδία δεν είχε αποτέλεσμα κι έτσι προχώρησαν σε αγωγή, στα ποινικά δικαστήρια. Τι σημαίνει αυτό; Απλά να σημειώσουμε πως το συνολικό κόστος της ΕΟΚ απέναντι στους διαιτητές ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ. Οι 11 έκαναν απλά την αρχή, ακολουθούν κι άλλοι και σε λίγο θα υπάρξει γενικευμένη αντεπίθεση των «γκρίζων», που χόρτασαν από υποσχέσεις.

Το καλό για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την ηγετική ομάδα είναι πως θα έχουν φύγει πολύ νωρίτερα από τη θέση τους, ώστε να μην κληθούν να πληρώσουν τα χρωστούμενα, αλλά αυτό είναι το θέμα της επόμενης μέρας. Αυτό που για την ώρα κρατάμε είναι πως έσπασε ο φόβος και οι διαιτητές διεκδικούν τα χρήματα που τους χρωστά η Ομοσπονδία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…