Κεντρική Basket League Άρης “Το highlight του Champions League το σφύριξαν φάουλ…”

“Το highlight του Champions League το σφύριξαν φάουλ…”

giannakis coach

Προσπάθησε πολύ ο Άρης απέναντι στην Μπεσίκτας, ωστόσο ηττήθηκε στην παράταση. Για το ματς με τους Τούρκους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε:

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μετά την ήττα που είχαμε με τον Κολοσσό. Η Μπεσίκτας είναι φτιαγμένη για να κερδίσει το τουρκικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ, πάλεψαν πολύ αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε, ελέγξαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του, ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν πανικοβληθήκαμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν. Τα παιδιά χρειάζονται προπόνηση. Ο Ντουβιέ σε 20 λεπτά πήρε 11 ριμπάουντ, θα μας βοηθήσει αλλά θέλει χρόνο. Χάσαμε την ευκαιρία στα 6’’ με τον Τσαϊρέλη αλλά και στην παράταση ένα κρίσιμο σημείο ήταν όταν έκαναν λάθος οι διαιτητές, δεν έδωσαν την μπάλα για εμάς και δεχθήκαμε τρίποντο με τον Στρόμπερι. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε 45 λεπτά με το ρόστερ που έχουμε. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και στήριξε την ομάδα. Όλοι δίνουν την καρδιά τους για να κρατήσουν τον Άρη ζωντανό. Θα προσπαθήσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια να κερδίσουμε”.

Για την διαφορά στις βολές και γενικότερα για το θέμα της διαιτησίας: “Τόσο μεγάλη διαφορά στις βολές πάντα παίζει ρόλο, γιατί είναι διαφορετικό να σουτάρεις βολές από το να σουτάρεις υπό πίεση. Αισθάνομαι λίγο άβολα. Είναι μεγάλη η διαφορά για τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι. Το highlight του Champions League (σ.σ. το κόψιμο του Μποχωρίδη στον Στρόμπερι) το σφύριξαν φάουλ. Τέτοιες φάσεις προβάλουν το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω πως σφυρίχθηκε το αυτό το φάουλ. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το χαρακτήρα των παιδιών. Από αυτό όλο θα έχει κέρδος ο Άρης, αρκεί αυτή η αγκαλιά του κόσμου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και αξίζει τον κόπο ο κόσμος να τα κάνει ακόμα πιο μεγάλη αγκαλιά. Μπορεί να απογειώσει ανθρώπους και να βάλει πρόβλημα στους αντιπάλους. Αξίζει στα παιδιά να είναι γεμάτο το γήπεδο στο επόμενο ματς. Είναι παίκτες μιας ομάδας που έχει προβλήματα, είναι η καθημερινότητά τους και εμείς τους θέλουμε δυνατούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…