Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τέλος από τον Ολυμπιακό ο βοηθός του Σφαιρόπουλου!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο βοηθός του Σφαιρόπουλου!

ioannis sfairopoulos olympiacos

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ο Χρήστος Μαρμαρινός. Ο έμπειρος τεχνικός απομακρύνθηκε από τη θέση του συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και δεν θα βρίσκεται στο πλάι του προπονητή των Πειραιωτών στο αποψινό (19:00) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο “Νίκος Γκάλης”.

Ο Χρήστος Μαρμαρινός βρισκόταν στην ομάδα τα τελευταία 14 χρόνια κι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, λόγω διαφωνιών με τον Γιάννη Σφαιρόπουλου ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία των “ερυθρολεύκων”. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του προπονητή των Πειραιωτών έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Ίβκοβιτς, Γιαννάκη, Καζλάουσκας και Γκέρσον.

Το προφίλ του Χρήστου Μαρμαρινού, όπως το παρουσιάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 στα τμήματα υποδομής του Άρη, κατακτώντας μάλιστα το 1997 το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Στον Άρη έμεινε ως το 1999 και στη συνέχεια αποφάσισε να φοιτήσει για δυο χρόνια στο Columbia University, όντας μάλιστα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου τη σεζόν 2000-01.

Το καλοκαίρι του 2001 ήταν μέλος του τεχνικού της Εθνικής Μεσογειακής ομάδας, ενώ το ίδιο διάστημα συμφώνησε και με τον Πανιώνιο όπου έμεινε ως το 2004.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…